Îngrăşământ lichid Damisol EXTRA
17,90 lei/flacon

 
flacon

 

De ce să alegem acest îngrăşământ?

Îngrăşământul lichid Damisol EXTRA este o bombă de nutriţii pentru plante. Este imbatabil în a ajuta plantele la înrădăcinare, şi la îndesirea coroanei de frunze. Nu este de neglijat faptul că ajută la menţinerea nutriţiilor esenţiale din sol.

Un flacon conţine 400 ml de îngrăţământ.
Această cantitate este deajuns pentru 200-250 de fire pentru un an.

Să recunoaştem, că nu putem să avem o creştere rapidă fără nutrienţi. Planta nu este pretenţioasă, însă dacă are un sol plin de nutriţii atunci o să avem o recoltă bogată. În cazul acesta Damisol-ul EXTRA este un ajutor de nerefuzat.
La plantarea în toamnă, este recomandat să stropim în momentul plantării, primăvara înainte să înfrunzească. În cursul anului este recomandat să mai stropim de 2-3 ori pe frunze pentru ca aceasta să se îndesească şi să crească mai repede.
La plantare este indicat să stropim solul de lângă răsaduri, deoarece aceasta porneşte înrădăcinarea şi creşterea. Trebuie să avem grijă să punem doză dublă în cazul stropirii solului.

Recomandare de utilizare:
La plantare într-o concentraţie de 0,15% (un flacon la 267 l de apă). În cazul în care punem 1 l de soluţie la fiecare răsad, atunci o să ne ajungă pentru 267 de plante. Cu această soluţie să udăm răsadurile la plantare.
În cursul anului pulverizat pe frunze într-o concentraţie de 0,25%. Un flacon este deajuns pentu 300 de plante pentru un an.

 

Telefon informaţii: 0728-968060